U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Keukenkastjesconsult

Tijdens een keukenkastjesconsult kom ik naar je toe om samen met jou in je keuken orde op zaken te stellen. We bekijken wat je aan eten en drinken in huis hebt, en bespreken of dat in jouw geval een verstandige keuze is of niet. Ook geef ik je advies over mogelijke alternatieve voedingsmiddelen.

Om je praktisch op weg te helpen, sticker ik alle producten met rode, oranje of groene stickers zodat je, als ik weer weg ben, herinnerd wordt aan wat we hebben besproken. Je hoeft tijdens het keukenkastjesconsult geen dingen weg te gooien, maar het mag natuurlijk altijd, die keuze maak je zelf. Een keuken-detox kan een redelijk prijzige kwestie zijn; je wilt mogelijk (vaak nog goede) levensmiddelen wegdoen om ze te vervangen door (soms ook duurdere) andere levensmiddelen. Dat komt niet op elk moment gelegen, dus je maakt zelf de keuze hoe ver je daar tijdens het consult in wilt gaan.

Een keukenkastjesconsult duurt doorgaans 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de grootte van je voorraad :-)

Delen met een ander?

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?