U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Consulten

Gedurende de tijd dat ik je ondersteun bij je vraagstuk, zijn er verschillende typen consulten mogelijk.

Ieder traject begint met een intakegesprek, waarin we (ook) bespreken hoe de rest van het traject eruit zal zien. Afhankelijk van je vraag, is een badkamerkastjesconsult of een keukenkastjesconsult op z'n plek. In het geval van een vaccinatievraagstuk, is een gesprek van anderhalf uur doorgaans voldoende om je op weg te helpen. Als je voldoende informatie van me hebt gehad en je kunt zelf weer verder, dan is er altijd nog de mogelijkheid om na verloop van tijd een puntjes-op-de-i-consult bij me te doen.

Ik hou je traject graag zo kort mogelijk. Ik werk volgens het principe van 'leer de visser vissen'. We bespreken samen wat jij graag wilt bereiken en welke keuzes je daarbij wilt maken, en ik zorg dat je de informatie krijgt om zelf verder te kunnen op je weg. Daarbij sluit ik aan op jouw gewoontes en routine. Volgens mij is de kans van slagen dan namelijk het grootst.
Bewuste keuzes maken is al niet altijd gemakkelijk, en als je ook nog ineens heel andere gewoontes moet gaan aanleren, wordt dat nog ééns zo moeilijk. We gaan dus uit van jouw situatie in het hier en nu, en gaan van daaruit bespreken wat jij mogelijk zou willen veranderen, en met welk doel.


Alle consulten vinden plaats in wijkgebouw De Gong in Etten-Leur, tenzij je graag wil dat ik naar jou toe kom. Kijk in dat geval hier voor meer informatie.

Delen met een ander?

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?