Ladies Day

ladies-dayAfgelopen zondag was er in wijkgebouw de Gong in Etten-Leur door Gezond Alternatief een Ladies Day georganiseerd, waar ik een tafeltje had gereserveerd en ook een lezing mocht verzorgen.

Ik had een tafel tot mijn beschikking, waar ik een aantal van mijn favoriete boeken op heb uitgestald, samen met folders van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP), wat voorbeelden van troepvrije cosmetica en natuurlijk visitekaartjes. Ook mijn nieuwe flyer lag er (daarover in de volgende blog meer!) en ik had wat goodies gemaakt zodat er ook wat te snoepen viel: Quinoa Crunchies naar het recept van Amber Albarda (dat recept vind je hier) en Speculaas Bliss Balls van Zoetrecepten. Die laatste had ik ook in zakjes gedaan voor in de Goodiebags, zodat mensen thuis nog even konden doorsnoepen :-)stand

Het was een gezellige dag! Helaas niet zo druk; de Goedheilig Man kwam ook aan in Etten-Leur die dag, dus daar zullen we wellicht wat potentiële bezoekers door gemist hebben… Hoe dan ook, er waren dan wel niet heel veel bezoekers, maar de sfeer was wel heel goed en het was sowieso al erg leuk om kennis te maken met allerlei coaches, spirituele mensen en (mede) HSP’ers die die dag ook lezingen (en een standje) verzorgden. Ik heb weer nieuwe inspiratie en mogelijke samenwerkingen opgedaan, dus dat maakte de dag al de moeite waard.

Maar wat ik het mooiste vond van de dag, was het feit dat het me lukte een aantal mensen de ogen te openen in de lezing die ik heb gegeven. Ik had gekozen voor een lezing over bewuste keuzes ten aanzien van voeding: “Bewust eten is een cadeautje aan jezelf”. Omdat ik natuurlijk dágen kan doorpraten over alles wat met bewuste/gezonde voeding te maken heeft, had ik ervoor gekozen slechts kort in te zoomen op E-nummers en suiker. Er zat iemand in de zaal die er nog echt geen idee van had dat suiker o.a. kan bijdragen aan het ontstaan van kanker. Hem (jawel, er waren ook wat mannen op de Ladies Day verschenen!) kon ik in de korte tijd die ik had voor de lezing, al tips & tricks geven om geraffineerde suiker te vermijden. Hij is daarna gelijk naar de Jumbo gereden om palmsuiker te kopen, hahaha!
En toen ik vervolgens uitlegde wat een suikerkater precies is (ik schrijf daar nog een keer een blog over), zag ik in de zaal bij twee andere mensen meteen een lampje aangaan… De herkenning was groot! Ik kreeg later nog een berichtje dat er nog een tijd over doorgepraat was.
Wat heb ik dan toch een mooi beroep, zeg, dat ik mensen zo kan helpen meer bewuste keuzes te maken!!

Gepubliceerd door

Caroline

Ik ben Caroline Nuiten-Zielhorst (zeg maar Nuiten), moeder van 3 dochters (Rebecca, Hannah en Emelie) en echtgenote van Carlo. Binnen mijn eigen onderneming, In & Op Je Lijf, adviseer en ondersteun ik mensen die bewuste keuzes willen maken ten aanzien van hun leefstijl, met name met betrekking tot voeding, cosmetica en vaccinaties. In deze blog schrijf ik over wat ik uitpluis, lees, ontdek en meemaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *